Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία περί προστασίας καταναλωτών.Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, επίσης τα προϊόντα κατά την επιστροφή πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Σε περιπτώσεις υπαιτιότητας της εταιρείας είτε σε περίπτωση που επιστρέφετε το προϊόν λόγω ελαττώματος και εφόσον κριθεί ελαττωματικό από την εταιρεία, η Energy Sport Βερτούδος αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα του καθώς και τα έξοδα αποστολής για την αντικατάσταση του προϊόντος με ένα νέο της επιλογής σας , χωρίς καμία επιβάρυνση, υπό την προϋπόθεση ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα επιστρέφονται από τον πελάτη προς το κατάστημα με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρία.
Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη, δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε το κόστος μεταφοράς του επιστρεφόμενου προϊόντος και η αποστολή του νέου επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 5€ χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος .
Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος για οποιοδήποτε άλλο λόγο και απαίτηση επιστροφής χρημάτων η ευθύνη επιστροφής του προϊόντος καθώς και τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη και θα επιστρέφετε η αξία της αγοράς μέσω κατάθεσης στον προσωπικό τραπεζικό του λογαριασμό εντός (30) τριάντα ημερών.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών, τότε η Energy Sport Βερτούδος δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.
Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Energy Sport Βερτούδος. Το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να γίνει είτε τηλεφωνικώς στο 2810 280634 είτε μέσω mail (info@energytennis.gr).
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.