Συχνές Ερωτήσεις

Το Energytennis.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του Energy Tennis Store by Vertoudos, το μεγαλύτερο τενιστικό κατάστημα της Κρήτης. Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Ηράκλειο στην οδό Κατεχάκη 17 και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε ένα μοναδικό χώρο όπου θα βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά τενιστικά προϊόντα. Περισσότερες πληροφορίες για εμάς μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Πολύ συχνά συμβαίνει κάποια προϊόντα να εξαντλούνται και να μην υπάρχει διαθέσιμο στοκ στο φυσικό μας κατάστημα. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία. Καθώς παραλαμβάνουμε συνεχώς προϊόντα από τους συνεργάτες μας, το προϊόν που επιλέγεται μας έρχεται άμεσα και στην συνέχεια σας το αποστέλλουμε στην διεύθυνση σας. Από την στιγμή της παραγγελίας σας, το προϊόν βρίσκεται στα χέρια σας σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Παρότι τα προϊόντα που αποστέλνονται ελέγχονται εξονυχιστικά από την μεριά μας, σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό μπορείτε να το επιστρέψετε κατόπιν συνεννόησης με το energy tennis store χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι ελαττωματικό αλλά επιθυμείτε να το επιστρέψετε μπορείτε να το κάνετε σε συνεννόηση με το energy tennis store και την acs με κόστος 2,5 ευρώ και αφού βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία είναι στην κατάσταση που την παραλάβατε και έχετε συμπεριλάβει όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος.

Το Energy Tennis Store σε συνεργασία με την ACS Courier καταβάλλει την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει όσο το δυνατόν συντομότερα. Η αποστολή από το κατάστημα γίνεται άμεσα και η παραλαβή του απο εσάς εξαρτάται κυρίως από την τοποθεσία όπου βρίσκεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις η παραλαβή γίνεται την επόμενη ημέρα ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να γίνει η παραλαβή μετά από δύο ημέρες από την ώρα της αποστολής.

Από την στιγμή που έχετε επιλέξει το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φτάσει αυτό στα χέρια σας.

Αποστολή στο χώρο σας: Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλλούν με την ACS στον χώρο σας. Το κόστος αποστολλής είναι 2,5€ για παραγγελίες έως 50€ ενώ είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€

Παραλαβή απο το Energy Tennis Store: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας εντελώς δωρεάν από το φυσικό μας κατάστημα, Κατεχάκη 17, Ηράκλειο Κρήτης.

Παραλαβή απο τα καταστήματα Energy By Vertoudos: Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε από τα 7 καταστήματα Energy By Vertoudos σε Ηράκλειο και Χανιά!

Το Energy Tennis Store διαθέτει υπερσύγχρονη ηλεκτρονική μηχανή και εξοπλισμό πλεξίματος και αναλαμβάνει να πλέξει την ρακέτα σας με το πλέγμα και στην τάση που εσείς επιθυμείτε.

Όλες οι ρακέτες που αναλαμβάνουμε πλέκονται από τον Μιχάλη Δασκαλάκη, επαγγελματία προπονητή τένις και παθιασμένο πλέκτη με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο πλέξιμο ρακέτας.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ή δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι πλέγμα ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προτείνουμε εμείς βάσει της ρακέτας που διαθέτετε και του τρόπου παιχνιδιού σας που θα μας περιγράψετε!

Σε όλες τις καινούριες ρακέτες που αγοράζετε από το Energy Tennis Store σας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία πλεξίματος! Εσείς βαρύνεστε μόνο με το κόστος του πλέγματος που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε.

Για τις παλιές ρακέτες που πλέκονται με νέο πλέγμα, η χρέωση είναι 10 ευρώ υπηρεσία πλεξίματος συν το κόστος του πλέγματος που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε.

Φυσικά και μπορείτε να μας φέρετε την ρακέτα σας στο Energy Tennis Store ανεξαρτήτως από το σημείο αγοράς της, προκειμένου να την συντηρήσουμε και να της τοποθετήσουμε νέο πλέγμα. Οι τρόποι που μπορεί να συμβεί αυτό είναι δύο:

  1. Μπορείτε να μας παραδώσετε την ρακέτα σας στο φυσικό μας κατάστημα, Κατεχάκη 17 Ηράκλειο Κρήτης και να την παραλάβετε εκ νέου από εκεί μετά το πέρας των εργασιών.
  2. Μπορείτε να μας αποστείλετε την ρακέτα σας κατόπιν συνεννόησης με το Energy Tennis Store μέσω ACS και να σας την στείλουμε πίσω μετά το πέρας των εργασιών.

Εχετε ακόμα απορίες; Καλέστε μας στο

2810 280 634

ή στείλτε μας εδώ

Επικοινωνία